Vinter!

Äntligen har snön hittat till Umeå också! Rätt så tidigt i år med tanke på att det var grönt på Lucia förra året. Så vi är glada!

Har varit på två ultraljud med Asta. Första gången såg de vad de trodde var en fosterblåsa med "icke utvecklat innehåll" vilket gjorde att vi fick komma tillbaka i måndags för ett nytt ultraljud. Denna gång konstaterade de att det inte fanns någon valp i magen. Mycket skönt!

Tränade sök med Ines förra helgen tillsammans med en sökgrupp som har tränat tillsammans ett tag. Så himla kul att kunna träna vidare här i Umeå! Träningen gick hyfsat. Hade för första gången på norskrullen hela passet, men det var inte helt optimalt inställt vilket gjorde att säkerhetssprinten löste ut och den hängde och slängde när hon sprang vilket nog störde henne en del. Dessutom gick hon inte så raka skick utan drog iväg åt sidorna en hel del vilket jag tror kan ha att göra med att det var lite ny terräng för Ines, inte lika platt och mer svårframkomligt. På söndag när vi ska träna blir det nog därför flying med rulle på men belöning av figgarna.

Vi har dessutom kommit igång med lydnadsträningen ordentligt. Tvåans moment går bättre och bättre med Ines vilket känns jättekul. Det är Astas träning i ettans moment som går trögt...Har tränat tillsammans med en annan tjej som har labbar. Det är jättebra, för då kan vi peppa varandra framförallt med unghundarna när det är svårt att hitta motivationen.

Här kommer ett gäng bilder från våran promenad idag fotade med min nya kamera. Tack Maggan och Frida för tipset!
Fina tjejer på kullen


Asta i full fart!


Två gaseller på väg bortåt


Ines


Först till pinnen vinner!


Busbrudarna


Nu ska jag göra ett allvarligt försök att uppdatera den här bloggen oftare. Och framförallt lägga in fler bilder. Men det blir ju en enkel match med mina nya fina kamera ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0